ozdifc.eu - felteteleket

Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket ("Feltételek", "Szolgáltatási feltételek"), mielőtt használná ezt az általa üzemeltetett webhelyet. ozdifc.eu

A jelen Általános Szerződési Feltételekben a ozdifc.eu neve is („mi”, „mi” vagy „mieink”).

Webhelyünkhöz való hozzáférése és használatának feltétele, hogy elfogadja a jelen Szolgáltatási feltételeket és a jelen Feltételeknek való megfelelést. A jelen Szolgáltatási feltételek minden látogatóra, felhasználóra vagy bármely más belépő személyre vonatkoznak használja a weboldalt. Amikor belép vagy használja a Weboldalt, Ön magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Szolgáltatási feltételeket. Ha te Ha nem fogadja el a Szolgáltatási feltételeket vagy a Feltételek bármely részét, nem léphet be a webhelyre.

Felmondás

Bármikor felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük a webhelyünkhöz való hozzáférését előzetes értesítés és felelősség nélkül. Bármilyen okból, beleértve korlátozás nélkül, ha Ön megsérti a Szolgáltatási feltételeket. Be kell lépnünk Az Általános Szerződési Feltételek minden olyan rendelkezése, amelynek természeténél fogva fennmaradnia kell a weboldal megszűnését követően, megszűnik beleértve, korlátozás nélkül, a tulajdonjoggal kapcsolatos rendelkezéseket, a garanciális felelősség kizárását, a kártalanítást és a felelősség korlátozását túlélni a megszűnést.

Linkek

Webhelyünk linkeket tartalmazhat más webhelyekre vagy szolgáltatásokra, amelyek nem a ozdifc.eu tulajdonában vagy ellenőrzése alatt állnak. nincs befolyása annak tartalmára, adatvédelmi szabályzatára vagy gyakorlataira, és ezért nem vállal felelősséget azokért. harmadik fél webhelyei vagy szolgáltatásai. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a ozdifc.eu nem vállal felelősséget, bármely közvetlen vagy közvetett veszteségért vagy kárért vagy használatért vagy bármilyen ilyen tartalom, áru vagy szolgáltatás elérhető bármely ilyen webhelyen vagy szolgáltatáson, vagy azon keresztül. Ön ajánlott Kérjük, olvassa el a harmadik felek által felkeresett webhelyek vagy szolgáltatások általános szerződési feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.

Irányadó jog

A jelen Szolgáltatási feltételekre az Egyesült Királyság törvényei az irányadók. Ha nem tudunk jelentkezni a jelen Szolgáltatási feltételek bármely joga vagy rendelkezése, az ilyen mulasztás nem tekinthető a jogokról való lemondásnak. Ban ben fennmarad abban az esetben, ha a jelen Feltételek bármely rendelkezését a bíróság érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősíti jelen Feltételek rendelkezései érvényben maradnak. Jelen Feltételek alkotják a közöttünk fennálló teljes megállapodást módosítsa a weboldalunk használatával kapcsolatban Önnel kötött korábbi megállapodásainkat honlapunkon

Változások

Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket a Szolgáltatási feltételeket bármikor módosítsuk vagy kicseréljük. Ez rendszeresen az Ön felelőssége Tekintse át a Szolgáltatási feltételeket, beleértve az „Utolsó frissítés” dátumát. Az Ön folyamatos hozzáférése weboldalunkhoz és annak használata azt jelzi, hogy bármilyen változtatás után elfogadja a módosított feltételeket. Egyedüli jogod bármihez A jelen Általános Szerződési Feltételekkel való elégedetlenség az, hogy abbahagyjuk a weboldalunk elérését és használatát.